Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χαιδαρίου (Κορασίδες Β’ και Αγωνιστικές Τετράδες)

Θετικός ο απολογισμός για την αποστολή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’. Η ομάδα μας κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς όλων των αγωνισμάτων.

Πιο συγκεκριμένα στο αγώνισμα Combo κατακτήσαμε την 6η θέση ανάμεσα σε 19 προγράμματα. Οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν: Γαλή Χριστίνα, Ιμβριώτη Όλγα, Καρατζόγλου Δήμητρα, Κατσάρκα Βικτωρία, Κεχαίδου Στελίζα, Μπακουράτζε Άννα, Μυτάκου Χαρά, Παπαδοπούλου Ελένη, Σαββουλίδη Γεωργία.

Στο αγώνισμα του solo, η αθλήτριά μας Χριστίνα Γαλή πήγε εξαιρετικά αφού κατάφερε να σταθεί στην 7ή θέση ανάμεσα στις 48 αθλήτριες.

Το ίδιο καλά ήταν τα αποτελέσματα κα για αγώνισμα του dueto, αφού 2 από τα 3 ντουέτα μας, κατάφεραν να πράσουν στον τελικό κατακτώντας την 8η (Γαλή-Καρατζόγλου) και 12η θέση (Κεχαίδου-Παπαδοπούλου). το 30ο μας ντουέτο με τις μικρές μας αθλήτριες Μυτάκου – Ιμβριώτη, τα πήγε επίσης πολύ καλά αφού κατέκτησε την 23η θέση στα προκριματικά του αγωνίσματος ανάμεσα σε 41 ντουέτα.

Στον τελικό του ομαδικού, οι αθλήτριές μας Γαλή, Ιμβριώτη, Καρατζόγλου, Κεχαίδου, Μπακουράτζε και Παπαδοπούλου, έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησαν την 7η θέση ανάμεσα στα 25 ομαδικά που αρχικώς συμμετείχαν.

Τέλος μεγάλες επιτυχίες σημειώθηκαν και στο αγώνισμα των φιγούρων. Η Γαλή, Κεχαίδου και Παπαδοπούλου κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση ανάμεσα στις 20 καλύτερες αθλήτριες πανελληνίως, με την 10η , 11η και 17η θέση αντιστοίχως. Το ίδιο καλά πήγαν και οι υπόλοιπες αθλήτριες μας κατακτώντας αξιοπρεπείς θέσεις ανάμεσα σε έναν εξωπραγματικό ανταγωνισμό, 268 αθλητριών.

Όσον αφορά τις πιο μικρές μας αθλήτριες επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη «χρυσές», αφού η Ρόκκα, Καραβασίλη και Τελιούση κατάφεραν να ανέβουν στην κορυφή του βάθρου, κατακτώντας την 1η θέση ανάμεσα σε 39 τετράδες. Ομοίως πολύ καλά πήγαν και οι Μανού Φλωράνθη, Καλογύρου, Ρόκκα Ηρώ, οι οποίες κατέκτησαν την 4η θέση αλλά και οι Παπαδοπούλου, Μανού Χριστίνου, Μασμανιδου και Καραγιάννη, που κατέκτησαν την 16η θέση.

« 2 της 4 »