Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Α’ στο Χαιδάρι 30/06/-02/07 2017

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Α’ ,30.6 έως 2.7, στο δημοτικό κολυμβητήριο Χαιδαρίου. Η αποστολή του Γ.Σ Ηρακλή με τη σειρά της, αντεπεξήλθε στις προσδοκίες και μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους.

Στο αγώνισμα του ντουέτου, οι αθλήτριες μας Αγγελοπουλου Κωνσταντινα, Καραπαναγιωτου Μαρια και Λογοθετη Κατερίνα , αν και οι μικρότερες της κατηγορίας τους και ανάμεσα σε πρωτόγνωρο ανταγωνισμό (34 ντουέτα ) , κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του αγωνίσματος κατακτώντας μια θεση ανάμεσα στα 12 καλύτερα ντουέτα πανελληνίως.

Στο αγώνισμα των φιγούρων, η Αγγελοπουλου κατέκτησε την 4η θεση στην ηλικία της και 22η στη συνολική κατάταξη , η Καραπαναγιωτου την 9η θεση στην ηλικία της και 34η συνολικώς, η Λογοθετη την 10η θεση στην ηλικία της και 40η συνολικώς και η Χριστοδούλου τη 49η θεση στη συνολική κατάταξη. Να σημειωθεί οτι στο αγώνισμα αυτο συμμετείχαν 158 αθλήτριες.

Το ομαδικό μας , με τις άνω αθλήτριες, προκρίθηκε στον τελικό κατακτώντας την 8η θεση απο τα 13 ομαδικα ,αλλα έχοντας τη δυνατότητα ,συνδυαστικά με τις φιγούρες, να διεκδικήσει με σθένος την 7η και 6η θεση. Ωστόσο, εξαιτιας μιας άτυχης αδιαθεσίας της αθλήτριας μας Ερμιονης Χριστοδούλου το ομαδικό δεν διαγωνίστηκε στον τελικό.

Τέλος, οι αθλήτριες Αγγελοπούλου και Χριστοδούλου συμμετείχαν και στο αγώνισμα του Solo κατακτώντας αντίστοιχα την 18 και 19 θέση ανάμεσα σε 38 αθλήτριες!